Δεν υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες, κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τις κουβαλάει.

Νίκος Καζαντζάκης

Το γραφείο μας μέσα στην 38χρονη παρουσία του στον ασφαλιστικό χώρο, έχει βραβευτεί από συνεργαζόμενες εταιρείες, επιβεβαιώνοντας έτσι την υψηλή ποιότητα των παρεχομένων ασφαλιστικών του υπηρεσιών, που βασίζονται πάντα στις αξίες και τα πιστεύω του.
Με σύμμαχο του πάντα το ανθρώπινο πρόσωπο πίσω απ’ την ασφάλιση ξεκίνησε το γραφείο που οραματιζόταν ο τότε νεαρός Μπουσδούκης Αθανάσιος πριν 38 χρόνια στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ακόμη όμως και σήμερα το όραμα παραμένει το ίδιο. Εμείς, η νέα γενιά κουβαλώντας την τεχνογνωσία του και την εμπειρία του, παντρεύοντας την με την τεχνολογία, φτιάξαμε την GroupLife Insurance μετατρέποντας καθημερινά τον κίνδυνο σε σιγουριά. Μιλήστε μαζί μας, είτε ως συνεργάτες, είτε ως πελάτες. Θα σας φέρουμε πιο κοντά στις λύσεις που θέλετε και πάντα πρόσωπο με πρόσωπο.

Ελευθέριος & Αλέξανδρος Μπουσδούκης

Στηρίζοντας πάντα την άμεση και ανθρώπινη επικοινωνία με τους συνεργάτες μας, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης, σχέσεις με επαγγελματισμό και κοινό όραμα. Πιστεύουμε ότι οι σχέσεις οικοδομούνται με την αμεσότητα που στις μέρες μας είναι και το ζητούμενο για την αντιμετώπιση όλων των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία.

GroupLife Προσυμβατική Ενημέρωση

GroupLife Πολιτική Διαχείρισης Αιτιάσεων